برگزاری جلسه بصیرت افزایی و روشنگری در زمینه انتخابات در شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز دوشنبه 24 خرداد ماه 1400 جلسه بصیرت افزایی و روشنگری در زمینه انتخابات با حضور حجت الالسلام ابوالقاسمی حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه سرخه، اسکندری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخه و تعدادی از پرسنل این شبکه در سالن آموزش برگزار گردید.

در ابتدای جلسه اسکندری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخه ضمن خیر مقدم به حاضرین، مطالبی در خصوص انتخابات پیشرو، شناسایی جریان های انحراف ، انتخاب  اصلح از نظر امام و رهبری بیان نمود.
سپس حجت الالسلام ابوالقاسمی حوزه نمایندگی ولی فقیه ضمن تبریک دهه کرامت در راستای شرایط حساس کنونی، امید آفرینی در مردم و بیان توانمندی های نظام و انقلاب و همچنین در خصوص فلسفه نزول کتاب آسمانی و بعثت پیامبران مطلبی بیان کرد.

در پایان پرسش و پاسخ بین ایشان و پرسنل در خصوص انتخابات و طریقه شناسایی فرد اصلح انجام گرفت.