اطلاعیه شماره 29 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه  علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  به منظور شفاف سازی و تبیین افکار عمومی علاوه بر اطلاع رسانی در رسانه‌ها و مصاحبه‌های خبری، اطلاعیه‌هایی را به صورت منظم منتشر خواهد کرد

اطلاعیه شماره 29 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس  دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است

"رعایت فاصله گذاری اجتماعی، احترام به حق حیات خود و دیگران است"

نماد نشان دادن محبت خود به یکدیگر در شرایط حاضر، رعایت فاصله و دور بودن از یکدیگر است تا همین فاصله ها زمان نزدیک شدن به یکدیگر را در آینده کوتاه تر فراهم سازد.

این فاصله گذاری به نوعی بیانگر ارتباط انسانی مطلوب، همدلی و نوعدوستی است که نباید برخلاف آن پافشاری کرد. در واقع دور بودن از یکدیگر در شرایط خاص فعلی بیانگر احساس مسئولیت در قبادل سلامت دیگران است.

این روزها مجاهدان درمان در دل خطر قرار دارند و در خط مقدم مقابله با این ویروس هستند. بهتر است که با رعایت اقدامات پیشگیرانه حجم بار کاری را از روش جامعه پزشکی کم کنیم. این منادیان انسانیت در این روزها با گذشتن از همه چیز حتی جان خود، مشغول تلاش هستند؛ آن ها را خسته تر نکنید.

پس بیائید در وضعیت اضطراری فوق که سلامت جامعه ما در معرض خطر جدی قرار گرفته، تک تک افراد با حس مسئولیت  بیشتر و احترام متقابل به حقوق دیگران نسبت به رعایت توصیه های بهداشتی و در خانه ماندن که این روزها خود نوعی تمرین حق شهروندی است، اهتمام ورزیده و زمینه غلبه بر این ویروس شوم را سریع تر فراهم کنیم.

مهر تایید خداوند پای تمام آرزوهاتون