نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور

نشست دکتر دانائی با رئیس پژوهشگاه رویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، صبح امروز سه شنبه 24 دی ماه 98 دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق معاونین این دانشگاه، با دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و معاونین و نیز دکتر رهایی رئیس جهاد دانشگاهی استان، در محل این پژوهشگاه دیدار و گفتگو ردند. پس از پایان این نشست، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق معاونین این دانشگاه، از آزمایشگاه ها و مراکز مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، صبح امروز سه شنبه 24 دی ماه 98 دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق معاونین این دانشگاه، با دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور و معاونین و نیز دکتر رهایی رئیس جهاد دانشگاهی استان، در محل این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به همکاری این دانشگاه با جهاد دانشگاهی استان سمنان در سالیان متمادی، گفت: ما باید باتمام توان به همدیگر کمک کنیم تا در حوزه های پژوهشی، آموزشی و درمانی پیشرفت نماییم.

وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان سمنان و همجواری با استانهای پر جمعیت، شرایط بسیار خوبی در این استان برای ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در رشته های مختلف وجود دارد.

دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور به معرفی فعالیت های جهاد دانشگاهی در سطح کشور پرداخت، همچنین از محصولات استراتژیک و موفقیت های علمی جهاد دانشگاهی نام برد.

وی با بیان اینکه فرصت های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور از جمله، حوزه سلولهای بنیادین، بانک خون بندناف، پیوند مغز استخوان، شرکت بن یاخته های رویان و... گفت: شعار ما می توانیم و روحیه خود باوری علمی با تلاش های زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی موسس پژوهشگاه رویان در کشور تسری پیدا کرد.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به وجود مراکز ناباروی متعدد در کشور، بیان داشت: در حال حاضر ما میزبان تعداد زیادی از مراجعین به مراکز ناباروری از کشورهای منطقه هستیم.

دکتر عبدالحسین شاهوردی با بیان اینکه مردم منطقه به عملکرد پزشکی ایران اعتماد دارد، گفت: خدا قوت می گویم به جامعه پزشکی استان سمنان، کارهای خوبی در این عرصه در استان انجام شده است که باعث افتخار است و خوشبختانه نگاه کشور به جامعه پزشکی این استان نگاه خوبی است.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور، تصریح کرد: پژوهشگاه رویان با نگاه آموزشی و پژوهشی شروع بکار کرد و اولین مصرف کننده نتایج این تحقیقات خودمان هستیم.

وی به فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: پژوهش وقتی تاثیرگذار است که منجر به تولید علم شود، طرح ها باید به مقاله تبدیل شوند و در مجلات معتبر دنیا به چاپ برسند تا مورد بررسی دیگر دانشمندان قرار گیرند و البته جهاد دانشگاهی ظرفیت بالایی برای تولید علم و تاثیرگذاری مثبت در کشور دارد.

دکتر عبدالحسین شاهوردی دانش افزایی و باز آموزی مهارت های کارکنان را ضروری دانست و از آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری آموزشی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد.

در این نشست،دکتر گوهری معاون درمان، دکتر کسائیان معاون آموزشی، دکتر کوخایی معاون تحقیقات و فن آوری و دکتر رستم زاده معاون غذا و دارو دانشگاه نیز حضور داشتند.

تصاویر