مراسم یادبود جانباختگان حادثه سقوط هواپيما در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

مراسم یادبود جانباختگان حادثه سقوط هواپيما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، امروز دوشنبه 23 دی ماه 98 مراسم یادبود جانباختگان حادثه سقوط هواپيما و از دست دادن جمعي از هم وطنان عزيزمان به ويژه نخبگان و دانشجويان عزيز در مسجد پردیس آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دانشجويان، معاونین، مدیران،  اعضاي هيات علمي و كاركنان این دانشگاه پس از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم یادبود دکتر کسائیان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن عرض تسلیت این حادثه به خانواده های محترم این جانباختگان به ویژه جامعه علمی و دانشگاهی، پیام تسلیت دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان درخصوص این حادثه غم انگیز را قرائت نمود.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین بارانی معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با مرور اتفاقات هفته گذشته و عرض تسلیت، بیان داشت: از همه اتفاقاتی که در این ایام افتاده است می توانیم درس های بزرگی بگیریم.

وی با بیان اینکه سانحه هواپیمای اوکراینی همه مردم ایران به ویژه جامعه دانشگاهی را متاثر نمود، گفت: با وجود اینکه حادثه هواپیمای اوکراینی خیلی غم انگیز بود و همه مردم ایران به ویژه جامعه دانشگاهی را متاثر نمود که به خانواده های محترم این جانباختگان تسلیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند برای کشته شدگان این سانحه علو درجات را خواستارم.

حجت الاسلام و المسلمین بارانی با اشاره به اینکه ما نباید شجاعت و فداکاری سپاهیان را در اتفاقات مختلف ازجمله، جنگ تحمیلی، حوادث طبیعی و ... فراموش کنیم، گفت: سپاه برای ما برتری آفریده و مردم هم به هیچ عنوان حاضر نیستند ذره‌ای خدشه بر روحیه دلاوری سپاه سرافراز ما وارد شود. ما در مقابل آمریکا با وحدت کامل پشت سر رهبری ایستاده‌ایم و از عزیزانی که در همه مواقع دوشادوش و در کنار مردم برای آسایش و امنیت ما تلاش نمودند دفاع می کنیم.

وی در ادامه با بیان حدیثی از حضرت علی (ع)، به بیان خاطراتی از حضور سردار سلیمانی در جمع خانواده های معزز شهدا و پیگیری امور آنان پرداخت.

گفتنی است: قرائت قران کریم و مداحی از دیگر برنامه های این آیین بود.

تصاویر