رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان عضو کمیسیون موارد خاص معاونت آموزشی وزارت بهداشت شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به عنوان عضو کمیسیون موارد خاص معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر نوید دانائی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

سلام علیکم؛

نظر به تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان عضو کمیسیون موارد خاص معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می شوید تا با مشارکت سایر اعضاء در راستای اجرای آئین نامه کمیسیون مذکور و دستیابی به اهداف حوزه آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تلاش فرمائید. توفیق حضرتعالی را در اعتلای آموزش عالی نظام سلامت کشور از خداوند متعال خواستارم.

دکتر علی اکبر حقدوست

معاون آموزشی وزارت بهداشت

لازم به ذکر است: دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی نیز به عنوان سایر اعضای این کمیسیون انتخاب شدند.

جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان عضویت جنابعالی را در کمیسیون موارد خاص معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفته و برای شما از درگاه خداوند آرزوی موفقیت روزافزون می نمایند.