صفحه اصلي > اخبار سازمان 
اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی موسسات تولیدی مواد غذایی تحت پوشش دانشگاه
 


نسخه چاپي ارسال به دوست

برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی موسسات تولیدی مواد غذایی تحت پوشش دانشگاه

 

.

 

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان؛

جلسه آموزشی آشنایی با شیمی روغن ها و چربیها و مضرات اسیدهای چرب ترانس با حضور مدیر و کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی تحت پوشش دانشگاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت سمنان برگزار گردید.

در این جلسه مهندس فامیلی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو به بیان مطالب آموزشی در خصوص ساختمان چربیها، اسید های چرب، خواص شیمیایی روغن، عوامل موثر در اکسیداسیون چربی ها و اثر فرایند های حرارتی روی روغن ها پرداخت.

چهارشنبه ١٩ مهر ١٣٩٦      /       ١٥:١١
تعداد نمایش خبر:67
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




عنوان
 
عنوان
 
نظرسنجی
شعار بهداشتي امسال بر چه موضوعي تاكيد دارد؟

تهديد مقاومت دارويي
پیشگیری از بیماری دیابت
سلامت مادران و كودكان
سلامت رواني و اجتماعي

مدیریت منابع
معاونت توسعه مدیریت و منابع
وزارت بهداشت
دبیرخانه کمیته نظام پیشنهادات
14937149 : کل بازدید 1140 : بازدید امروز 0.26 : زمان بارگزاری صفحه 1772929 : بازدید این صفحه 8 : بازدیدکنندگان آنلاين